previous arrow
next arrow
Slider

Om Larixfurn serien

Smart design og kvalitetsmaterialer, gør vores produkter er både nemme at bruge og opbevare. Alle velegnende til både udendørs og indedørs brug.

Naturligt

Veldesignet

Langtidsholdbart

Vi bruger hovedsaligt organiske komponenter som træ, jutereb (lavet af planter) og 100% lined. Vores hovedkomponent er Sibirisk lærk, da træsorten er utroligt holdbar ved udendørs brug. Vi benytter os derfor hverken af kemikalier eller trykbehandling i fremstillingsprocessen.
Vores produkter er veldesignede, hvilket gør dem praktiske og nemme at benytte, opbevare og rengøre. Møbler fremstillede af Sibirisk lærk er praktisk talt vedligeholdelsesfrie. Pudevår er af lined, kan aftages og maskinvaskes.
Vi er meget grundige når det kommer til materialevalg. Vi bruger højkvalitets Sibirisk lærk, fordi træsorten er meget hård, hvilket gør den særdeles solid og langtidsholdbar, selv udendørs. Reb og stof,  som er af naturmaterialer er ligeledes meget slidstærke. 

Kombinerbare

Foldbare

Klar til brug

Alle vores produkter er skabt til at passe sammen, derfor man du mikse, matche og skabe lige den kombination du ønsker. Vores møbler benytter alle samme materialer, har samme tværsnitsdimensioner og rebdetaljer.
Vores produkter er foldbare og kan nemt foldes sammen, så de fylder mindre i de perioder du ikke bruger dem.
Vi ved hvor værdifuld din tid er, derfor leveres vores produkter samlede og du skal ikke bruge tiden på besværlige manualer og gør-det-selv videoer.
Forhandler søges

Lazy chair

Stol
Lazy chair er komfortabel, flot og fremstillet af 100% naturlige materialer, fremstillet af Sibirisk lærk og jutereb. Foruden et smart design, der gør stolen nem at folde og opbevare. Sibirisk lærk er utroligt holdbart og egnet til udendørs brug og er praktisk talt vedligeholdelsesfrit.

X-table

Bord

X-table er et skønt designet bord, med et væld af anvendelsesmuligheder, om bl.a. bord, fodskammel og bænk. Bordets design gør at det nemt kan foldes sammen og opbevares. X-table er produceret af Sibirisk lærk og er derfor egnet til udendørs brug. X-table kræver næsten ingen vedligeholdelse.

Lazy pillow

Pude

En linned pude, for den ekstra komfort som passer perfekt til dit Lazy Chair sæt. Puden har et skønt råt look og en farve der gør at den passer ind de fleste steder, indendørs såvel som udendørs.Puden har et smart nemt-at-vedligeholde design og passer perfekt til vores øvrige produkter.

Sibirisk lærk

Vores foretrukne materiale er Sibirisk lærketræ, hvorfor bruge netop det Fordi sibirisk lærk er en kombination af styrke, holdbarhed og en høj kvalitet som følge af træets tæthed, tjære og harpiks. Sibirisk lærk er utroligt holdbart og egnet til udendørs brug, selv uden nogen for for behandling. Sibirisk lærk hører til blandt de bedste træsorter når det kommer til vejrbestandighed.